Янукович буде шукати в "Ощадбанку" порушення

П'ятниця, 2 березня 2007, 14:01

Кабінет міністрів своїм розпорядженням створив робочу групу для перевірки діяльності ВАТ "Державний ощадний банк України" ("Ощадбанк").

Відповідно до розпорядження, текст якого опублікований у п’ятничному номері газети "Урядовий кур'єр", Міністерству фінансів доручено в десятиденний термін після завершення перевірки надати Кабміну інформацію про її результати.

"З метою проведення перевірки фінансово-господарської діяльності ВАТ "Ощадбанк" за період 2005-2006 р. Міністерству фінансів разом з Головним контрольно-ревізійним управлінням та Державною податковою адміністрацією створити робочу групу", - говориться в дорученні уряду.

Нагадаємо, за підсумками вчорашнього засідання Кабміну перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що не виключає можливість ротації в керівництві "Ощадбанку" у випадку, якщо в його діяльності будуть виявлені серйозні порушення.

Реклама:

ВАТ "Державний ощадний банк" - один з найбільших банків країни. Станом на 1 лютого 2006 року мережа "Ощадбанку" нараховувала 6367 установ. Банк контролює значну частину ринку особистих внесків населення.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!