В Україні створено "Антирейдерську спілку підприємців України"

П'ятниця, 12 січня 2007, 12:47

В Україні створена громадська організація "Антирейдерська спілка підприємців України", метою якої є протидія рейдерству.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН 11 січня виконавчий директор нової організації Андрій Семидідько.

За його інформацією, організація зареєстрована 28 грудня 2006 року, засновниками виступили 27 підприємств. За його словами, за останні три доби із проханням про прийняття до складу організації звернулося ще 8 підприємств і 2 громадські організації.

За словами виконавчого директора, організація планує створити мережу регіональних відділень, зокрема, такі відділення вже створюються в Сумах, Севастополі, Полтаві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Чернігові, Житомирі.

За інформацією Семидідько, членами організації на сьогодні є НПП "Сатурн", Сумський порцеляновий завод, Одеське виробниче хіміко-фармацевтичне підприємство "Біостимулятор", "Укрспецавтоматика", фабрика "Сувенір", Київський суднобудівельно-судноремонтний завод, Київський завод зварювального обладнання ім. Патона.

Реклама:

Семидідько також відзначив, що його організація звернулася до президента й Кабінету міністрів із пропозицією створити державну комісію з розгляду звернень акціонерів і керівників підприємств, права яких постраждали в результаті рейдерських атак.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!