Черновецький: Тарифи підвищила не КМДА. Як доказ люди отримають купу нових платіжок

П'ятниця, 29 грудня 2006, 16:19

У січні кияни одержать кілька різних платіжок і зрозуміють, що тарифи для них підвищила не київська мерія.

Так думає голова міської ради Києва Леонід Черновецкий, про що він повідомив 29 грудня на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

"Ми розділили платежі, щоб люди розуміли, що це не ми підвищили тарифи, а що це підвищили тарифи нормативні органи - державні комітети спеціальні. Це стосується газу й електроенергії. Тобто вони одержать окремо й вони побачать, що це не ми зробили", - заявив Черновецкий.

Що стосується платіжки за житлово-комунальні послуги, Черновецкий завірив, що, одержавши її, кияни переконаються в тім, що збільшення відбулося всього в 1,9 рази.

Реклама:

"Але більше 240 тисяч родин будуть платити менше, ніж вони платили до підвищення тарифів, у зв'язку зі спеціальною політикою, що проводить Київська державна адміністрація", - завірив мер.

Третьої платіжкою, за його словами, буде повідомлення про те, що потрібно піти на пошту й одержати гроші від київської мерії.

Черновецкий підкреслив, що ця платіжка буде приходити щомісяця, зокрема, від депутатів більшості.

"Я думаю, що ми встигнемо до четвертого числа (з 4 січня - ред.)... написати, які фракції проголосували за це видатне рішення", - сказав він.

Нагадаємо, з 4 січня, після свят, відновить роботу банківська система.

Нагадаємо, учора столичний мер Леонід Черновецкий підкреслив, що в проекті бюджету столиці на 2007 рік передбачена "пряма допомога киянам", а це, за його словами, 450 млн. грн.

Нагадаємо, 27 грудня Київська міська державна адміністрація на 11% знизила тарифи на холодну й гарячу воду, водовідвід після їхнього підвищення в 3,4 рази, а також на опалення для населення після підвищення в 2,8 рази з 1 грудня.

Ліга

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!