"Укрзалізниця" пропонує поїзди в оренду

Понеділок, 11 грудня 2006, 13:38

"Укрзалізниця" пропонує туристичним фірмам вагони й поїзди в оренду.

Про це заявив начальник Головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Леонід Лобойко, повідомили в прес-службі Міністерства транспорту та зв'язку.

У прес-службі відзначають, що така форма співробітництва вводиться на період підвищеного попиту на послуги залізниць, під час новорічних і різдвяних свят, з метою регулювання наявності в касах квитків.

"Це не є нововведенням. Можливість надання місць, купе й вагонів, в оренду передбачено "Правилами перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу й пошти залізничним транспортом України", - нагадав Лобойко.

Реклама:

За його словами, всі умови договору погоджуються безпосередньо з конкретною залізницею.

"Вартість подорожі по залізниці для туристичних фірм, на внутрішніх і, навіть, міжнародних перевезеннях, значно нижче, ніж вартість авіаперельоту або поїздки автобусом", - відзначив Лобойко.

Залізниця, згідно "Правилам перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу й пошти залізничним транспортом України", надає знижки на групові замовлення до 30% від вартості квитка для проїзду "туди й назад".

У прес-службі відзначають, що туроператори активно користуються послугами "Укрзалізниці", замовляючи квитки для перевезення груп туристів на найпопулярніші напрямки в період новорічних і різдвяних свят.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!