Правозахисники закликають всіх, кого скривдив Мін'юст, не мовчати

Понеділок, 11 грудня 2006, 19:12

Правозахисна група "Стаття 11" закликає всіх людей, кому Мін'юст не дозволив створити громадську організацію розповісти про це у листі до правозахисників.

Про це йдеться в прес-релізі організації, текстом якого володіє Економічна Правда.

"Ми звертаємося до всіх, хто постраждав від дій органів державної легалізації: Ви хотіли створити громадську організацію та підготували необхідні документи для подальшої легалізації? Але в процесі реєстрації Ви зіткнулися з... діями державних органів, які, на Вашу думку, перешкоджали Вашому праву на об'єднання з іншими?", - питають правозахисники.

В такому разі представники "Статті 11" пропонують написати, як саме було порушено права, вказавши обставини, факти, причини, через які не вдалося створити організацію такою, якою вона мала бути, за адресою report@article11.org.ua.

Реклама:

Лист буде розміщено на сайті www.article11.org.ua у відкритому доступі.

"По мірі надходження інформації, ми будемо періодично подавати отриману інформацію в Міністерство юстиції, для інформування про стан справ у їхній царині, будемо інформувати засоби масової інформації, інші правозахисні організації, широку громадськість", - йдеться у повідомленні.

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!