"Укрзалізниця" вдарить по "зайцях"

Четвер, 9 листопада 2006, 12:55

Державна адміністрація залізничного транспорту України вживає заходів для боротьби з фактами масового безквиткового проїзду в приміських електропоїздах і поїздах дальнього слідування, повторного використання білизни, контрабанди й порушення митних правил за участю провідників.

Як відзначають у прес-службі, прийняті заходи спрямовані на запобігання повторного продажу постільної білизни, оскільки за останні три місяці було виявлено 157 фактів повторного використання 190 комплектів постільної білизни.

Було звільнено 11 провідників та 2 начальники поїзда. Пасажирам при цьому радять стежити, щоб білизна була в запаяному фірмовому пакеті, пакет був цілим.

Окрема програма розроблена для боротьби з контрабандою і порушеннями митних правил провідниками - деякі залізничники не можуть встояти перед спокусою одержати легкі гроші.

За ці порушення з початку року були звільнені 277 провідників і біля чотирьохсот притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Реклама:

Щоб викорінити ці явища, було посилено контроль над роботою поїзних бригад на міжнародних рейсах.

При цьому персональну відповідальність будуть нести начальники пасажирських вагонних депо, резервів провідників і відділів кадрів.

Корреспондент.нет

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!