Nemiroff відкриває мережу торгових домів у Росії

Середа, 15 листопада 2006, 11:17

Один з лідерів українського ринку виробників алкоголю компанія Nemiroff планує наприкінці листопаду відкриття торгових домів у російських містах Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Єкатеринбурзі та Ростові-на-Дону.

За прогнозами компанії це дозволить найближчим часом збільшити рівень дистрибуції до 80%, передає Ліга.

Компанія також розраховує на те, що за рахунок вдосконалення системи продажів на регіональних ринках обсяги реалізації продукції Nemiroff у Росії зростуть на 15- 20%.

"Якщо спочатку ми керували діяльністю компанії в Росії з Москви, то тепер прийшов момент, коли необхідно стати ближче до регіонів", - підкреслив голова ради директорів Nemiroff Олександр Глусь. За його словами, "точками опори" для розширення присутності було обрано столиці регіонів, де бізнес компанії розвивається найбільше динамічно.

Реклама:

Продукція Nemiroff присутня на ринку Росії з 1999 р. Торгові доми створювалися на базі існуючих регіональних логістичних майданчиків. Санкт-Петербург було обрано для відкриття тут торгового дому з тієї причини, що він є культурною столицею РФ з розвиненою готельною і ресторанною інфраструктурою, мережею магазинів. Сибір - звідси продукція надходить на Далекий Схід, уральська столиця Єкатеринбург є майданчиком для продажу продукції Nemiroff по всьому Західному Сибіру - у містах Тюмень, Челябінськ, Барнаул.

Горілчана компанія Nеміrоff випускає ряд горілки, настойок та слабоалкогольних напоїв. Поставляє продукцію в 52 країни світу. Обсяг виробленої в 2002 р. продукції склав 30 млн. 230 тис. л, у 2003 р. - 45 млн. 500 тис. л (40% зростання), у 2004 р. - 66 млн. 900 тис. л (44% зростання), у 2005 р. - 83 млн. 300 тис. л (25% зростання).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!