Янукович обіцяє прислухатися до Ющенка в бюджетних питаннях

Середа, 18 жовтня 2006, 15:26

Кабінет міністрів має намір максимально врахувати зауваження депутатів Верховної Ради та президента Віктора Ющенко при доробці державного бюджету на 2007 рік у межах збереження незмінним його дефіциту, сказав прем'єр-міністр Віктор Янукович, відкриваючи засідання Кабміну.

Він відзначив, що Кабмін уже розрахував розмір максимально припустимого дефіциту Держбюджету-2007 і має намір розглянути всі зауваження, які надійшли, і пропозиції до них у межах збереження цього дефіциту, Finance.ua.

Янукович підкреслив, що перед остаточною подачею проекту держбюджету в Раду для розгляду його в другому читанні, Кабмін обов'язково обговорить його із президентом, при цьому остаточно затвердивши макроекономічні показники на наступний рік і видатки бюджету.

Прем'єр підкреслив необхідність не допустити при формуванні Держбюджету-2007 зниження соціальних виплат.

Реклама:

Ющенко просить Кабмін також урахувати його пропозиції в проекті Держбюджету-2007, підсиливши його інвестиційну й соціальну спрямованість.

Станом на середину жовтня Бюджетний комітет Ради одержав більше 3 тисяч виправлень і пропозицій депутатів до проекту Держбюджету-2007.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!