У Рудьковського збираються витратити 9 млрд. грн. на ремонт доріг

Вівторок, 17 жовтня 2006, 18:05

Наступного року на проведення ремонтних робіт на дорогах України буде передбачено 9 млрд. грн., що на 25% більше, ніж у поточному році.

Про це в ході "гарячої" телефонної лінії в Кабміні повідомив перший заступник міністра транспорту та зв'язку Володимир Корнієнко, передає Ліга.

Корнієнко зазначив, що на виділені кошти передбачається провести ряд робіт на дорогах Київ-Чоп, Харків-Київ, Київ-Ковель та інших.

У той же час, він зазначив, що для проведення ремонтних робіт на цих ділянках необхідні інвестиційні кошти.

Реклама:

"Зараз ми здебільшого розробляємо траси на Київ, але поліпшення вимагають усі дороги України... як би не говорили, що в нас погані дороги або що вони недостатньо гарні, але позитивні зрушення є. Є траси, по яким можна їхати на нормальній швидкості. Підвищується безпека на дорогах", - зазначив Корнієнко, додавши, що все-таки "питання усе ще є".

Він також зазначив, що на даний момент Мінтрансом розробляються "досить амбіційні плани з поліпшення будівництва трас".

Крім того, Корнієнко повідомив, що міністерство "порушує питання, щоб у кожному селі було автобусне сполучення" і що для реалізації даного напрямку буде передбачено ряд заходів.

"У цілому для нашої держави, для наших доріг цих коштів недостатньо багато. У майбутньому будуть інвестори, будуть рішучі дії", - підкреслив заступник міністра.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!