ФДМ заявив, що Mittal Steel не виконав деякі умови договору

Четвер, 21 вересня 2006, 12:07 -

Результати перевірки, проведеної Фондом державного майна, свідчать про те, що "умови договору купівлі-продажу пакету акцій ВАТ "Криворіжсталь" компанією Mittal Steel в основному виконуються".

Про це заявив голова комісії ФДМ з перевірки виконання зобов'язань договору Юрій Бордюгов, передає Ліга.

Як повідомили у прес-службі "Mittal Steel - Кривій Ріг", Бордюгов також відзначив, що між керівництвом підприємства і ФДМ стосовно деяких пунктів існують розбіжності. "У зв'язку з цим у нас ще буде спільна робота", - повідомив він.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ФДМ у четвер, у власника підприємства є 10 днів, щоб їх виконати.

Реклама:

У свою чергу голова Адміністрації по кадрах і зв'язках із громадськістю підприємства Франк Паннір підкреслив, що керівництво "Mittal Steel - Кривій Ріг" цілком дотримується того, що написано в договорі купівлі-продажу, при цьому виконуються всі його пункти.

"Ми задоволені тим, що комісія ФДМ відзначила позитивні моменти виконання інвестиційних зобов'язань, особливо той факт, що капітальні інвестиції у відновленні і розширенні основних фондів металургійного виробництва і шахт склали більш 85 млн. дол.", - сказав він.

Також Паннір вважає, що питання, підняті комісією ФДМ, здебільшого є розв'язуваними, і виникають через уже відомі Фонду різні інтерпретації окремих пунктів договору купівлі-продажу.

Нагадаємо, з 11 по 14 вересня на ВАТ "Mittal Steel - Кривій Ріг" працювала комісія ФДМ, що перевіряла виконання умов договору купівлі-продажу пакету акцій ВАТ "Криворіжсталь".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: