DCC і life:) завершать об'єднання 1 серпня

Понеділок, 19 червня 2006, 13:43

Оператор стільникового зв'язку ЗАТ "Цифровий стільниковий зв'язок України" завершить процес приєднання до ТОВ "Астеліт" 1 серпня.

Як повідомив ЦСЗУ в пресі, акціонери на зборах 1 серпня мають намір розглянути питання про відкликання складу спостережної ради, головного виконавчого директора та складу ревізійної комісії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Це вирішальні збори, фінальний крок, на якому буде остаточно юридично завершено процес злиття двох компаній", - повідомила керівник прес-служби "Астеліта" Оксана Рудюк 19 червня.

Вона нагадала, що після реструктуризації мережа стільникового зв'язка ЦСЗУ буде працювати, бренд DCC також буде збережено.

Реклама:

"Минулого тижня спеціально для абонентів DCC запустили рекламну кампанію, щоб вони бачили, що DCC продовжує існувати", - сказала Рудюк.

Рішення про об'єднання ЦСЗУ та "Астеліта" прийняли позачергові збори акціонерів ТОВ "Астеліт" 3 квітня з метою оптимізації внутрішніх бізнесів-процесів двох підприємств.

Мережа life:) працює у всіх містах з населенням понад 50 тис. чоловік і більш ніж в 18 тис. населених пунктах України, а також на всіх основних автомагістралях країни.

Число абонентів перевищує 3 млн. 700 тис.

Власником ЦСЗУ й "Астеліт" є зареєстрована в Нідерландах турецько-українська компанія Eurasia, основний власник якої - турецький оператор зв'язку Turkcell (54,41%) і ЗАТ "Систем Капітал Менеджмент" (Донецьк, 45,59%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!