Конференція eCom21: у центрі уваги онлайн-бізнесу — людина

Конференція eCom21: у центрі уваги онлайн-бізнесу — людина

16 та 17 листопада у Ризі відбудеться міжнародна конференція з електронної комерції eCom21. Відбувається захід ушосте, та незмінно — під патронажем провідного приватного банку Латвії Rietumu.
Понеділок, 18 вересня 2017, 11:00
Rietumu eCom21 — найбільша у країнах Балтії міжнародна конференція, присвячена електронній комерції

16 та 17 листопада у Ризі відбудеться міжнародна конференція з електронної комерції eCom21. Відбувається захід ушосте, та незмінно — під патронажем провідного приватного банку Латвії Rietumu.

Форум щорічно збирає сотні професіоналів онлайн-бізнесу з усього світу, значну цікавість до нього мають і українські підприємці.

Головна тема форуму — "E-Commerce HD²: Homo Digitalis in High Definition". Учасники з’ясують, яким чином фокусування на інтересах, потребах та індивідуальних особливостях "людини в онлайн" змінюють форми та тренди бізнесу у сфері е-комерції.

Михайло Боде
Михайло Боде

Михайло Боде, програмний директор eCom21, зазначає: "Центральна лінія конференції у 2017 році — це, за нашого формулювання, human-based ecommerce. У центрі екосистеми ми бачимо людину, з його вподобаннями та бажаннями, його даними — та даними про нього, його поведінка та безпека. Пропонувати та продавати товари та послуги в онлайн без персоналізації стає дедалі важчим. Для успіху потрібно враховувати, як поводяться та чого прагнуть не тільки люди в цілому, але й окрема людина, яку, завдяки сучасними технологіям, можна побачити дійсно у high definition — з високою чіткістю".

Реклама:
 

У якості доповідачів на eCom21 запрошуються авторитетні професіонали галузі, автори оригінальних бізнес-проектів, експерти із Заходу та зі Сходу. Цього року на форум знову завітає один з традиційних гостей  — голова Bitcoin Foundation Джон Матонис. У списку спікерів також — топ-менеджери eBay, PayPal, ESET, Ozon.ru, дослідницької агенції Data Insight, системи персоналізації товарних рекомендацій Retail Rocket, провідного Інтернет- магазину Audiomania та інші цікаві доповідачі.

Директор з продажу DECTA Володимир Панкратов
Директор з продажу DECTA Володимир Панкратов

Головний партнер форуму цього року міжнародна процесингова компанія DECTA. "Ми бачимо не аби який інтерес бізнесу до eCom21. Це авторитетна платформа, де збираються для обміну думками професіонали зі всього світу, — каже директор з продажу DECTA Володимир Панкратов, — Я впевнений, що такі речі є дуже корисними, адже е-комерція не знає меж. І дуже важливо бути у курсі останніх тенденцій, набувати цінний досвід. Все це є актуальним для нас — адже ми, як міжнародна компанія, маємо співпрацю з клієнтами по всьому світу".

Детальніше про програму eCom21 дізнайтеся на сайті ecom21.com. Тут можна зареєструватися для участі у форумі. До 1 жовтня діє пільгова вартість — 700 евро для одного участника, 595 евро – три участники  та більше.

Rietumu eCom21 — найбільша у країнах Балтії міжнародна конференція, присвячена електронній комерції. В ній щорічно беруть участь більше 600 професіоналів з Балтії, Центральної, Східної та Західної Європи, країни СНД, Азії та інших регіонів світу. Rietumu eCom21 — це платформа для дискусій по актуальних питань з електронної комерції та можливість налагодити корисні ділові зв’язки. Саме цей практичний є візитівкою конференції.

PROMOTED

Колонка є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Точка зору редакції «Економічної правди» та «Української правди» може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.
Реклама: