Стартап Кухня: стартапы учила готовить финалист Мастер Шеф - Екатерина Великая

Четверг, 29 декабря 2016, 08:00

PROMOTED

У Києві завершився перший сезон інтерактивного веб-шоу про підприємців, інвесторів та журналістів - "Стартап Кухня". У фінальному випуску господинею на кухні була фіналіст 5го сезону МастерШеф - Катерина Велика.

Дев'ятий випуск відрізняється від попередніх тим, що в ньому підприємці вже не пітчили свої проекти інвесторам, а готували для них. Заздалегідь ніхто з підприємців не знав, що саме будуть готувати і в якій команді вони опиняться. Все це було визначено методом жеребкування у день зйомки.

Якщо команда отримувала продукт/ інгредієнт котрий не було зазначено у рецепті, а він був у рецептурi іншої команди - необхiдно було домовитися між собою як отримати потрібний інгредієнт у іншої команди. Торгуватись та продавати.

Як пояснює засновник та ініціатор Стартап Кухні Катерина Дяченко цей концепт був впроваджений для того, щоб показати, як підприємці можуть спiвпрацювати, бачити та шукати не конкурентів на ринку, а союзників: "Представники проектів показали як в процесі спільної справи можна домовлятися, розподіляти обов'язки - це ті вміння і якості, які як раз і присутні у підприємців, котрi розвивають не лише свої стартапи, а нашу країну в цілому".

У фінал потрапили лише 8 команд за результатами голосування глядачів. Всього участь у Шоу прийняли 16 команд.

Зйомки восьми серій проходили в ТОП-ресторанах Києва: "Монтеккі і Капулетті" (Печерськ), Matisse (15 поверх готелю CityHotel), "Тарілка", "Шевченко" (Набережна), "Моменти" (Хрещатик), PapaFeta (11 поверх, грецький ресторан), No Age (Бессарабка), Гаро (Палац Україна, грузинський ресторан). А фінал - у Вiльному Просторі "Циферблат".

Проект підтримали такі компанії як Microsoft, Startup Network, Nadi Renerdi, Prima Veritas, Olans Group, Смарт Бухгалтерія, Emozzi, T.S-S.V а також інші бренди
Для Шоу був написаний свій додаток на Android, iOS для комунікації з глядачами.

Участь в Шоу взяли: 16 проектів, 8 інвесторів, 8 журналістів.