Новини 18 березня: Кабмін виділив додаткові 5 мільярдів на дрони, ЄС дасть кошти на військову підтримку України

Понеділок, 18 березня 2024, 21:50

Про дрони. Уряд виділив додаткові 5 мільярдів гривень для сил безпеки та оборони, які будуть спрямовані на закупівлю дронів.

Про Ukraine Facility. Кабінет міністрів 18 березня затвердив план для Ukraine Facility - він є основою надання фінансової підтримки в межах програми, яка розрахована на 4 роки й має загальний обсяг 50 млрд євро.

Про аукціон. Ощадбанк виставив на продаж лот, який складається з готелю Ramada Encore, ТРЦ "Атмосфера", 11 земельних ділянок у Київській області та права грошової вимоги до ТОВ "Компанія "Нітеко", до складу якої входить елітний бізнес-центр.

Про військову підтримку. Міністри закордонних справ країн ЄС ухвалили остаточне рішення про виділення додаткових 5 млрд євро на військову підтримку України в рамках Європейського фонду миру.

Реклама:

Ексклюзиви ЕП

Вийшли, але не зовсім. Як топові спортивні бренди продовжують заробляти в РФ

Попри гучні обіцянки, не всі топові спортивні бренди залишили РФ. Як у Росію потрапляють товари Adidas, Nike, Puma та чому українська футбольна збірна відмовляється від форми Joma?

Oops! I did it again: що платне паркування дало Києву та коли воно повернеться

Реклама:

Чому в Києві вкотре скасували платне паркування, яких втрат через це зазнає столиця та як у КМДА планують вирішувати проблему тарифоутворення?

Реклама: