Новини 30 жовтня: Мінцифри готує пілот "смартмобілізації", росіяни продовжують мати вплив на гемблінг в Україні

Понеділок, 30 жовтня 2023, 21:00 -

Про "смартмобілізацію". Міністерство цифрової трансформації працює над пілотним проєктом "смартмобілізації", у рамках якої людина сама зможе обрати спеціальність, на яку хоче мобілізуватись.

Про гемблінг. Попри дії влади у сфері гемблінгу, азартні ігри залишаються прибутковою сферою для росіян, які хочуть заробляти гроші в Україні та збирати персональні дані українських гравців.

Про ракетний удар РФ по Одещині. Вранці 30 жовтня російські війська вдарили ракетами в судноремонтний завод в Одеському районі, внаслідок чого пошкоджено адміністративну будівлю й техніку, постраждали двоє людей.

Про польських перевізників. Польські перевізники погрожують з листопада перекрити всі пункти пропуску з українською стороною через надмірну конкуренцію після лібералізації міжнародних перевезень між Україною та ЄС.

Реклама:

Про транзит газу. У Європейській комісії вважають передчасним коментувати ситуацію із завершенням терміну угоди на транзит російського газу територією України наприкінці 2024 року. 

Ексклюзив ЕП

Депутати хочуть стягувати податки з водіїв таксі, кур'єрів та манікюрниць. Як працюватиме нова система?

Реклама:

У Верховній Раді вирішили вивести з тіні тих, хто працює чи підробляє неофіційно, і розробили нову систему оподаткування доходів від підробітків. Що з цього вийде?

Реклама: