Новини 17 травня: зернова угода, арешт коштів Жеваго

Середа, 17 травня 2023, 21:00 -

Про зернову угоду. Віце-прем’єр-міністр з відновлення - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков заявив, що зернову угоду розблоковано, вона продовжить свою дію до 18 липня.

Про Жеваго. Швейцарія арештувала понад 113 мільйонів доларів з рахунків компаній, кінцевим бенефіціаром яких є екснардеп, олігарх Костянтин Жеваго.

Про активи Сальда. Апеляційна палата ВАКС у середу, 17 травня, задовольнила скаргу Міністерства юстиції щодо конфіскації активів колишнього народного депутата та колишнього міського голови Херсона Володимира Сальда.

Про нафту. Імпорт нафти з Росії в Індію в квітні виріс до нового рекордного рівня, ще більше скоротивши частку близькосхідних і африканських сортів до найнижчого рівня щонайменше за 22 роки.

Реклама:

Про ПриватБанк. Верховний суд частково задовольнив касаційну скаргу ПриватБанку за позовом Нікопольського заводу феросплавів (НЗФ), скасувавши рішення попередніх інстанцій на користь підприємства Ігоря Коломойського. 

Ексклюзив ЕП

Систематизувати хаос: як працюватиме система контролю за відбудовою DREAM

Реклама:

В Україні створена цифрова платформа, де збиратиметься вся інформація про відновлення пошкоджених чи знищених війною об'єктів. Як вона працюватиме?

Реклама: