Новини 25 квітня: уряд ухвалив рішення щодо тарифів на електрику, найбільший покупець українського зерна вводить шалені мита

Вівторок, 25 квітня 2023, 21:00 -

Про тарифи на електроенергію. Кабінет Міністрів продовжив дію фіксованого тарифу на електроенергію для населення ще на місяць – до кінця травня.

Про підтримку. Європейський союз надав Україні третій транш макрофінансової допомоги у розмірі 1,5 млрд євро з пакету у 18 млрд євро.

Про зерно. Найбільший покупець української пшениці та ячменю – Туреччина – з 1 травня запроваджує імпортне мито на пшеницю, ячмінь та кукурудзу у розмірі 130% вартості.

Про Іран. Кабінет Міністрів ухвалив рішення винести на розгляд РНБО пропозиції щодо застосування секторальних санкцій до Ірану.

Реклама:

Про відбудову. Уряд визначив шість населених пунктів, відбудова яких відбуватиметься експериментально – "комплексно й за новими принципами".

Ексклюзив ЕП

"Згоріло майже все". Як підприємець відновив виробництво дитячих меблів в Ірпені на 60 країн світу

Реклама:

Під час обстрілів Ірпеня виробничі майданчики підприємства Дениса Шкрібляка майже повністю були знищені, але виробник екологічних меблів реанімував виробництво і навіть зумів перевершити довоєнні показники експорту.

Реклама: