Новини 20 вересня: макрофін від ЄС, обвал на біржі РФ, Укроборонпром будує завод

Вівторок, 20 вересня 2022, 21:00 -

Про макрофін від ЄС. Європейський Союз ухвалив фінальне рішення щодо швидкого виділення Україні 5 млрд євро макрофінансової допомоги для підтримки в умовах війни.

Про обвал на біржі РФ. На новинах про оголошення окупантами "референдумів" про приєднання до Росії захоплених територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей на російських фондових біржах спостерігається значний обвал.

Про "Укроборонпром". Держконцерн "Укроборонпром" спільно з країною-членом НАТО будує боєприпасний завод - відповідну угоду сторони підписали напередодні. 

Про експорт електроенергії. Угорщина гальмує розширення експорту української електроенергії в Європу: "це проблема і для України, і для її сусідів, які розраховують на підтримку".

Реклама:

Про допомогу Україні від Британії. Прем'єр Великої Британії Ліз Трасс заявить під час поїздки цього тижня до США, що Лондон має намір виділити у 2023 році на підтримку України щонайменше 2,6 мільярда доларів.

Ексклюзив ЕП

Замість тисяч юристів. Як український стартап підкорив західні ринки і виріс на 200% під час війни

Реклама:

Після початку війни український стартап Axdraft, який надає послуги з автоматизації юридичних документів, втратив усі доходи. Проте невдовзі вони виконали план продажів на 202%, розширили штат і відкрили офіси у Львові та Франкфурті. Як це стало можливим?

Реклама: