Новини 12 вересня: ЗСУ знищили окупантської техніки на $700 мільйонів, МВФ працює над екстреною допомогою Україні

Понеділок, 12 вересня 2022, 21:00 -

Про фінанси. Міжнародний валютний фонд шукає способи надання екстреного фінансування країнам, які зіткнулися з потрясіннями цін на продовольство, спричиненими війною в Україні, і обговорить заходи на засіданні виконавчої ради в понеділок 12 вересня.

Про бізнес. Бюро економічної безпеки розслідує справу про ухилення від сплати податків на 42 млн грн агропідприємством екснардепа. За даними ЕП йдеться про компанію родини Табалових, яка належить виробнику молочної продукції "Волошкове поле".

Про ЗАЕС. Речник президента РФ Владіміра Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Росія не планує виводити своїх військових із території Запорізької АЕС (ЗАЕС).

Про обстріли. У Харківській області на 80% відновили електропостачання, яке зникло після ракетних ударів по критичній цивільній інфраструктурі. Тим часом профільним міністерствам та Харківській ОВА доручили підготувати до засідання уряду питання про виділення 400 млн грн на відновлення пошкоджених об'єктів і для допомоги деокупованим територіям

Реклама:

Про контрнаступ. За 6-11 вересня Збройні Сили України знищили ворожої техніки на суму 670 млн доларів, значну частину якої було знищено у ході контрнаступу на Харківщині.

Ексклюзиви ЕП

Росіяни знеструмлюють міста та області. Як підготуватися до найгіршого сценарію?

Чи варто українцям готуватися до апокаліптичного сценарію, наскільки готова енергосистема та на що звернути увагу при підготовці до можливих відключень електрики в містах та селах?

Реклама:

Якщо Росія зупинить транзит через українську ГТС

Намагаючись позбутися санкцій, Кремль погрожує зупинити поставки газу в ЄС. Чи готова Україна до нульового транзиту і як це вплине на споживачів?

Реклама: