Новини 25 серпня: пасажирські перевезення в Україні куруватимуть німці, уряд почав працювати над законом про сумнівні доходи

Середа, 25 серпня 2021, 20:00

Про залізницю. "Укрзалізниця" і Deutsche Bahn Engineering&Consulting уклали договір щодо консалтингу у сфері пасажирських перевезень - у разі успішної співпраці вже у 2022 році німці можуть взяти в управління ці перевезення.

Про зарплати. 74,1% опитаних українців відповіли, що незадоволені рівнем своєї заробітної плати.

Про витрати українців. Мінфін почав розробку законпроєкту про непрямі методи визначення доходів громадян, документ може з'явитись у 2021 році.

Про самокати. Робоча група з врегулювання персонального електротранспорту при Мінінфраструктури затвердила Тимчасовий порядок користування персональним електротранспортом, який дає визначення такому транспорту та визначає обов’язки користувачів.

Реклама:

Про промвиробництво. Промислове виробництво в Україні у липні зросло на 0,2% у річному вимірі, скориговане на ефект календарних днів значення становило 0,9%.

Ексклюзив ЕП

Вбрання для Instagram. Як українки створили компанію на мільйони доларів, продаючи віртуальний одяг

Стартап DressX, заснований Дар'єю Шаповаловою та Наталією Моденовою, за кілька років перетворився на найбільший у світі магазин цифрового одягу і тепер коштує мільйони доларів. Як це стало можливим?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!