Новини 17 серпня: тариф на електроенергію, кількість безробітних

Вівторок, 17 серпня 2021, 20:00

Про тариф на електроенергію. Тариф на електроенергію у 1,44 грн/кВт-год діятиме з 1 жовтня до 30 квітня 2022 року для споживання обсягом до 250 кВт за місяць, для споживання понад цей обсяг тариф залишається 1,68 грн/кВт-год.

Про кількість безробітних. На 16 серпня 2021 року кількість офіційно зареєстрованих безробітних становила 315 тисяч осіб, що на 36% менше за статистику на відповідну дату торік.

Про ринок землі. Станом на 17 серпня у рамках ринку землі укладено 7425 угод, площа земель, щодо яких зареєстровано правочини - 15 476 га.

Про е-гривню. У Мінцифри можуть провести експеримент щодо виплати заробітної плати співробітникам міністерства в електронній гривні.

Реклама:

Про колекторів. Місячний термін подання документів для реєстрації юросіб, що мали намір набути статус колекторської компанії, завершився 13 серпня - документи подали 64 компанії.

Ексклюзиви ЕП:

Замість чиновників менеджери та приватні суди. Що таке "чартерні" міста та чи можливо їх створити в Україні

Місто-мрія з власними законами, податковою системою, без чиновників, з приватними судами та правоохоронцями. Подібні моделі уже намагаються втілити життя в інших країнах. Наскільки це реально?

Керівникам мільйона компаній загрожують штрафи. Якщо не покажуть схеми з власниками

У керівників мільйона підприємств в Україні залишилося два місяці на "схематичне" розкриття інформації про кінцевих власників. Що, як та куди потрібно подавати, щоб уникнути багатотисячних штрафів?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!