"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини вихідних: зарплати шахтарям, ціна електроенергії, ринок землі

Неділя, 15 серпня 2021, 18:45

Про зарплати шахтарям. Гірники повідомили, що з березня не отримували зарплатню та оприлюднили заяву, в якій обіцяють пікетувати будівлю Офісу президента та перекривати дороги міжнародного значення.

У прес-службі Міністерства енергетики повідомили, що виплата заборгованості із зарплати відбудеться 16 серпня. Загалом буде виплачено 653 млн грн.

Про ціну електроенергії. За першу декаду серпня порівняно з аналогічним періодом липня середньозважена ціна електроенергії на ринку "на добу наперед" зросла на 81,69%, до 2079,35 грн/МВт-год. 

Про ринок землі. У рамках ринку землі станом на 13 серпня укладено 6572 угод.

Реклама:

Про ДПЗКУ і Тимошенко. Заступниця затриманого голови Державної продовольчо-зернової корпорації Андрія Власенка – Олена Волкова – пов'язана з головою партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

Про баржу з кавунами. Несамохідне судно компанії "Нібулон" з 350 тоннами херсонських кавунів 20 серпня прибуде на перевантажувальний термінал у Переяславі, а напередодні Дня Незалежності ягоди потраплять до торговельних залів київських супермаркетів мережі "Сільпо".

Ексклюзиви ЕП:

Як надійно і безпечно зберігати паролі від сайтів

Які способи зберігання паролів найбільш популярні, у чому різниця між автономними менеджерами паролів і тими, які використовуються у браузері?

Чергова зміна керівника в "Укрзалізниці", стратегія продажу "ПриватБанку": підсумки тижня для держпідприємств

Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 7 серпня – 13 серпня?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!