Новини 23 липня: податки на гральний бізнес, євробонди, ціни на бензин

П'ятниця, 23 липня 2021, 20:00

Про податки на гральний бізнес. У разі ухвалення законопроєкту 2713-д у цілому депутати можуть зробити оподаткування грального бізнесу в Україні одним із найнижчих у Європі, та водночас зменшити плати за ліцензії.

Про євробонди. Україна здійснила прайсинг єврооблігацій на суму 500 млн доларів з дохідністю 6,3% – у квітні на Лондонській фондовій біржі допустили до обігу українські євробонди на суму 1,25 млрд доларів.

Про перевірки бізнесу. В Україні продовжується інспекційна кампанія з легалізації праці -  за перші 3 тижні кампанії було виявлено 3216 працівників, допущених до роботи без трудових договорів.

Про ціни на бензин. Міністерство економіки опублікувало середні ціни на дизпаливо та бензини на кінець липня – згідно розрахунків "Нафтогазу" вони становлять 22,25 грн/л та 26,64 грн/л відповідно.

Реклама:

Про транзит. Глава "Газпром" Олексій Міллер заявив, що компанія готова транспортувати через Україну після 2024 року газ "на ринкових умовах і за ринковими цінами".

Ексклюзив ЕП

Податки для грального бізнесу знижують: чому в Зеленського дали задню і хто від цього виграє

Як лобісти грального бізнесу з Верховної Ради та Офісу президента добилися зниження оподаткування для галузі і до чого це може призвести.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: