Новини 25 червня: рекордний рівень безробіття, позика від Світового банку

П'ятниця, 25 червня 2021, 20:00
 

Про рекордний рівень безробіття. У першому кварталі 2021 року рівень безробіття становив 10,5% - це найвищий показник з початку 2017 року.

Про позику від Світового банку. Уряд разом із Світовим банком уклали угоду на суму 350 мільйонів доларів, кошти спрямують, зокрема, на підтримку в умовах пандемії.

Про електроенергію. Міністерство енергетики ініціювало продовження терміну дії чинного ПСО (покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії) до 1 серпня.

Про економічні санкції ЄС проти Росії. Лідери ЄС на саміті в Брюсселі погодилися продовжити економічні санкції проти Росії на пів року. 

Реклама:

Про єврооблігації "Нафтогазу". НАК "Нафтогаз" влітку готуватиметься до можливого випуску єврооблігацій, однак рішення щодо доцільності їхнього розміщення остаточно ухвалять восени.

Ексклюзив ЕП:

Співзасновник білоруського краудфанд-фонду Bysol: Київ – перше місто, куди їдуть білоруси, рятуючись від режиму Лукашенка

Ярослав Лихачевський розповів ЕП, як українські програмісти допомагають білорусам отримувати кошти в криптовалюті, хто і на яку допомогу може розраховувати та як білоруська влада переслідує активістів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!