"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 6 квітня: ціни на бензин падають, МВФ покращив прогнози для економіки України

Вівторок, 6 квітня 2021, 21:00

Про бензин. Роздрібні мережі АЗС продовжили знижувати ціни на бензини на тлі підписання меморандуму між Кабміном та Нафтогазовою асоціацією України.

Про податки. Співробітники податкової міліції викрили службових осіб приватного підприємства в ухиленні від сплати податків на 18,6 млн грн - підприємство, у тому числі, неодноразово ставало переможцем публічних торгів по програмі "Велике будівництво".

Про ФОПів. У Мінсоцполітики підготували проєкт постанови Кабміну щодо порядку виплати ФОПам та найманим працівникам у "червоних" зонах "карантинних" 8 тисяч гривень.

Про "Центренерго". "Укрвуглезбагачення груп", кероване афілійованими з Ігорем Коломойським особами, завдяки перепродажу вугілля для Центренерго "заробила" 120 мільйонів гривень, а ще 250 мільйонів заборгувала шахтам.

Реклама:

Про прогнози. МВФ оновив прогнози розвитку економіки на найближчі роки та покращив оцінку світової економіки до 6% у 2021 році, водночас щодо України Фонд очікує зростання ВВП на 4%.

Ексклюзиви ЕП

Інфляція виходить з-під контролю: чому зростають ціни та коли це закінчиться

2021 рік приніс українцям неприємний сюрприз у вигляді постійного зростання цін на продукти харчування. Чим воно викликане та коли завершиться?

Як європейці захищаються від експансії українських виробників та що з цим робити

Не дивлячись на зростання експорту української продукції до Євросоюзу, імпорт товарів з країн ЄС на 5 млрд дол його перевищує. Як держава захищає і просуває інтереси українських виробників і що (не)вдається.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!