"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 31 березня: штраф для АЗС групи Коломойського, без грошей МВФ "уже некомфортно"

Середа, 31 березня 2021, 21:00
 

Про штраф для АЗС групи Коломойського. Антимонопольний комітет визнав дії компаній групи "Приват" Ігоря Коломойського антиконкурентними узгодженими діями і наклав на компанії штраф – 4,7 млрд грн.

Про Україну і гроші від МВФ. Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що Україні "уже некомфортно" без грошей МВФ.

Про прогноз росту економіки. Світовий банк підвищив прогноз зростання валового внутрішнього продукту України в 2021 році з 3% до 3,8%.

Про заборонені до імпорту російські товари. Уряд опублікував постанову, якою розширив список товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, що походять з Російської Федерації, серед яких пшениця, олія та папір.

Реклама:

Україна надалі може додати до списку нові позиції.

Про тарифи Укрпошти на доставку пенсій. Кабмін збільшив тариф на доставку пенсій до 2,65% суми виплати у селах та до 1,3% у містах з 1 квітня.

Про справу Приватбанку і Рожкову. Офіс генпрокурора 25 березня передав до НАБУ справу щодо можливого розкрадання 900 млн грн під час націоналізації Приватбанку, яку відкрили проти першої заступниці голови НБУ Рожкової та кількох інших співробітників Нацбанку.

Ексклюзив ЕП:

Картковий будинок на Інститутській: що відбувається в НБУ та до чого тут справа Приватбанку

Конфлікт нової і старої команд Національного банку триває уже пів року. Якою зброєю ведеться підкилимна війна, що відбувається у головному фінансовому регуляторі та як це пов'язано із справою Приватбанку?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!