Новини 3 березня: як діятиме річний тариф на газ, Дарницький міст у Києві добудує "Укравтодор", видали першу букмекерську ліцензію

Середа, 3 березня 2021, 21:00

Про річний тариф на газ. Річна ціна на газ для населення може почати діяти з 1 травня поточного року і діятиме по 30 квітня наступного року.

Про Дарницький міст. "Укравтодор" та "Укрзалізниця 3 березня підписали меморандум щодо завершення будівництва Дарницького залізнично-автомобільного мосту.

Про першу букмекерську ліцензію. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видасть першу букмекерську ліцензію - її отримає ТОВ "ПАРІМАТЧ".

Про експорт електроенергії до ЄС. З 1 березня Україна відновила експорт електроенергії з "острова Бурштинської ТЕС" у європейську енергосистему ENTSO-E.

Реклама:

Про запаси газу. Станом на 1 березня у газосховищах зберігається понад 18 млрд куб. м газу - найвищий рівень наповнення за минулі десять років.

Ексклюзив ЕП

Будинки, котеджі, таунхауси: чому попит на заміську нерухомість не падає і ціни зростають

Пандемія коронавірусу підштовхнула жителів великих міст шукати житло ближче до природи. Як зростаючий попит змінив ціни на нерухомість у передмісті та чи переважають принади заміського життя його недоліки?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: