Новини 25 березня: МВС оновило правила видачі автомобільних номерів, "Нафтогаз" назвав ціну на газ на квітень

Четвер, 25 березня 2021, 21:00

Про автомобільні номери. МВС оновило правила видачі автомобільних номерів. Кожний сервісний центр МВС видаватиме на транспортні засоби, незалежно від місця прописки власника, номерні знаки лише своєї області.

Про ціну на газ. Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" у квітні збереже ціну природного газу для населення на поточному рівні 6,86 грн/ кубометр, ціна газу у рамках постачальника "останньої надії" на квітень також збережеться на березневому рівні 6,99 грн/кубометр.

Про ЧАЕС. Державне спеціалізоване підприємство "Чорнобильська АЕС" із 25 березня переводить персонал станції на особливий режим роботи - простою, у зв'язку із запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів.

Про виплати бізнесу. Заявки на отримання допомоги від держави від ФОПів та працівників, які постраждають внаслідок карантинних обмежень у червоних зонах, прийматимуться, як і в грудні-січні, через застосунок "Дія".

Реклама:

Про МВФ. Місія МВФ у найближчі декілька місяців продовжить перемовини з Україною щодо першого перегляду програми stand by, обговорюватимуть реформи та стабільність у фінансовому секторі.

Про Приватбанк. Вищий антикорупційний суд 25 березня застосував до колишньої працівниці Приватбанку запобіжний захід у вигляді застави у 2,7 млн грн – її підозрюють у розтраті 136 мільйонів гривень.

Ексклюзив ЕП

Бестселери на газетному папері: як контрафакт убиває український книжковий ринок

Як виглядає книжковий контрафактний ринок та як українці підтримують його своїм коштом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!