Новини 27 січня: російським авіакомпаніям заборонили літати над Україною, стали відомі ціни на газ на лютий

Середа, 27 січня 2021, 21:00

Про посилки. Верховна Рада у першому читанні підтримала законопроєкт, яким збільшується ліміт оподаткування міжнародних посилок зі 100 до 150 євро.

Про російські авіакомпанії. Кабмін ухвалив проєкт розпорядження про застосування економічних санкцій проти авіаперевізників РФ за порушення порядку використання повітряного простору над окупованим Кримом.

Про ціни на газ на лютий. Майже всі газопостачальні компанії оприлюднили свої ціни на лютий - більшість встановили граничну ціну в 6,99 грн за кубометр, але деякі встановили нижчу ціну.

Про пенсії. Кабмін підтримав законопроєкт, який передбачає з 2022 року встановлення щорічної індексації пенсій не пізніше 1 березня.

Реклама:

Про хакерів. Кіберполіція викрила українських хакерів, які обікрали європейські банки на 2,5 мільярда доларів.



Ексклюзиви ЕП

Пенсії на які ми (не) заслуговуємо: чи світить міленіалам старість в достатку

Без пенсійної реформи кожного українця чекає перспектива зустріти старість якщо не в бідності, то з прожитковим мінімумом. Що являє собою пенсійна система України та скільки отримуватимуть пенсіонери у 2050 році?

Великий саботаж чи велика приватизація. 5 знакових підприємств, які виставляються на продаж у 2021 році

Мінімум 12 мільярдів гривень може дати приватизація цього року. Що в плані на продаж, скільки можуть коштувати ці підприємства, і чому в Фонді держмайна заговорили про "саботаж".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: