"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 21 січня: ціни зростатимуть швидше, Приватбанк отримає нового керівника

Четвер, 21 січня 2021, 21:00

Про інфляцію. Правління Нацбанку вирішило залишити облікову ставку без змін на рівні 6% і підвищило інфляційний прогноз на 2021 рік до 7%.

Про Приватбанк. 23 січня завершується дія контракту з головою правління Приватбанку Петром Крумханзлом, до моменту нового призначення в.о. голови правління стане Ганна Самаріна.

Про "купуй українське". Президент Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова та прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо необхідності дотримання міжнародних зобов’язань України при внесенні змін до законодавства у сфері публічних закупівель.

Про стартап Маркарової. IT-стартап Archidata колишнього міністра фінансів Оксани Маркарової завершив тестування власного архівного програмного забезпечення та випустив перший реліз продукту.

Реклама:

Про Бахматюка. Агрохолдинг "Укрлендфармінг" Олега Бахматюка заявив, що повністю зупинив виробництво на 37 підприємствах через "особисту війну директора НАБУ Артема Ситника з аграрним бізнесом".

Ексклюзив ЕП

Депозити, держоблігації, нерухомість, акції Tesla чи "під матрац". У що краще вкласти у 2021 році?

Куди краще інвестувати в буремні часи, щоб заробити або хоча б зберегти заощадження. Які фінансові інструменти для цього підійдуть та яку дохідність вони можуть принести.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!