Новини 22 вересня: 130 мільйонів банку "сім'ї" Януковича, казахський реформатор, вплив нової команди НБУ на курс гривні

Вівторок, 22 вересня 2020, 21:00

Про казахського реформатора. Інвестор і громадський діяч з Казахстану Маргулан Сейсембай зустрівся з президентом Володимиром Зеленським та заявив що буде працювати над підвищенням ефективності реформ і законодавства України.

Про приватизацію. Фонд держмайна обговорює із нардепами та Кабміном можливість збільшення плану приватизаційних надходжень у 2021 році удвічі - до 12 млрд грн.

Про 130 мільйонів банку "сім'ї" Януковича. Суд залишив без змін рішення попередньої інстанції, яким задовольнили позов ТОВ "Промислова інноваційна компанія" до НБУ із стягненням з відповідача 128,9 млн грн "майнової шкоди".

Про єдиний електронний квиток. В Україні запущено в продаж єдиний електронний квиток SmartTicket для потягів і міського транспорту в Києві.

Реклама:

Про вплив нової команди НБУ на курс гривні. Нова команда Національного банку України дала ринку сигнал про недопущення зміцнення курсу гривні, вважає глава інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала.

Про експорт лохини. Україна займає друге місце за показником темпів зростання експорту лохини серед 20-ти найбільших світових постачальників ягоди.

Ви хочете знати більше?

Що таке FinCEN Files і до чого тут Ахметов, Коломойський, Фірташ та Порошенко

Журналісти-розслідувачі по всьому світу почали публікувати матеріали на основі витоку даних FinCEN про підозрілі операції на 2 трильйони доларів. Серед фігурантів – українські олігархи та колишній президент України.

Споживачі, комунальники та постачальники заборгували "Нафтогазу" 100 мільярдів. Що далі: три сценарії

За різними оцінками, заборгованість учасників ринку перед "Нафтогазом" становить 90-111 млрд грн. Наразі обговорюються три сценарії виходу із ситуації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!