Новини 31 серпня: пенсії, Дельта Банк, ціни на електроенергію

Понеділок, 31 серпня 2020, 20:00
 

Про пенсії. На підставі збільшення розміру мінімальної зарплати до 5 тисяч гривень з 1 вересня 2020 року підвищиться розмір мінімальної пенсії для низки категорій.

Про Дельта Банк. Фонд гарантування на "голландському" аукціоні продав пул активів Дельта Банку, в який увійшли права вимоги за кредитами до юросіб та фізосіб на 20 млрд грн.

Про ціни на електроенергію. Ціна електроенергії на Ринку на добу наперед (РДН) в Об'єднаній енергосистемі України за серпень виросла на 8,5%.

Про законопроєкт про локалізацію. Комітет з питань економічного розвитку Верховної Ради ініціює консультації з урядом щодо законопроекту про локалізацію виробництва в державних закупівлях.

Реклама:

Про надра і компанію Ахметова. Компанія ТОВ "Нафтогазгеорозвідка", що належить DTEK OIL AND GAS B.V. Рината Ахметова перемогла у аукціоні на отримання спеціального дозвілу на користування надрами – Будищансько-Чутівської площі строком на 20 років за 650 мільйонів гривень.

Ви хочете дізнатися більше?

Підміна обличчя як бізнес: історія українського додатку, який обійшов TikTok та опинився в топі AppStore

ЕП розповідає історію створення українського додатку, який випередив NetFlix, TikTok, Hulu і посів перше місце в американському AppStore.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!