Новини 25 серпня: банкрутство "Аркади", підвищення "мінімалки", кавуни

Вівторок, 25 серпня 2020, 20:00
 

Про "Аркаду". Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення АТ АКБ "АРКАДА" до категорії неплатоспроможних у зв’язку зі зменшенням нормативів капіталу менше ніж до однієї третини від мінімального встановленого рівня. 

Про "мінімалку". Верховна Рада прийняла в цілому президентський законопроєкт №3963 "Про внесення змін до ЗУ "Про Державний бюджет України на 2020 рік", який передбачає, зокрема, збільшення мінімальної зарплати до 5 тисяч гривень з 1 вересня 2020 року.

Про електроенергію. За перший квартал 2020 року середня ціна електроенергії на спотовому ринку України (територія Бурштинського енергоостріву ) була найвищою у Європі.

Про кавуни. В Україні спостерігається зниження цін на баштанні культури, в сегменті кісточкових і ягідних культур деякі позиції показали зростання цін.

Реклама:

Про держгарантії.  Верховна Рада підтримала за основу та відправила на підготовку до другого читання законопроєкт №3659 про портфельні держгарантії, на 2020 рік пропонується встановити ліміт таких гарантій в обсязі 5 млрд грн.

Ви хочете дізнатися більше?

Прокуратура проти американців: кому дістанеться стадіон "Чорноморець"

З 21-ї спроби Фонд гарантування вкладів продав одеський стадіон американській компанії Allrise Capital. Проте американцям так і не вдалося закрити угоду: стадіон двічі арештовували, а потім передали АРМА. Що відбувається?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!