"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 18 травня: регулювання цін, "Нафтогаз", "Укрзалізниця"

Понеділок, 18 травня 2020, 21:00
 

Про регулювання цін. 18 травня набула чинності постанова Кабінету міністрів про державне регулювання цін на товари, які мають істотну соціальну значущість, і товари протиепідемічного призначення.

Про "Нафтогаз". Вищий антикорупційний суд надав детективам НАБУ тимчасовий доступ до службових записок, якими ініціювалася виплата премій 41 працівнику НАК "Нафтогаз України".

Про "Укрзалізницю". "Укрзалізниця" відсторонила керівництво філії "Українська залізнична швидкісна компанія" та перезапустить відбір постачальника харчування для швидкісних поїздів.

Про електротранспорт. Депутати пропонують звільнити від сплати ПДВ і ввізного мита з 1 січня 2021 року до 31 грудня 2028 року обладнання та комплектуючі для власного виробництва в Україні електротранспорту (легкові авто, електробуси, електровантажівки та спецавто).

Реклама:

Про податковий борг. Державна податкова служба надала основні показники щодо своєї діяльності за січень-квітень 2020 року. Згідно документів податковий борг наразі становить 106,46 мільярда гривень.

Про бідність. Понад 6 мільйонів осіб в Україні можуть опинитись за межею бідності через соціально-економічну кризу, викликану COVID-19, заявили в ЮНІСЕФ.

Ви хочете дізнатися більше?

Глибина падіння невідома: чи є шанс виконати бюджет в кризовий рік

Для світу в цілому, та України зокрема, 2020 став роком, коли усі економічні плани і прогнози втратили актуальність в лічені дні. Що це означає для бюджету країни?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!