Новини 2 квітня: звільнення керівника УЗ, обвал цін на нафту, відлига від уряду

Четвер, 2 квітня 2020, 21:00
 

Про УЗ. Наглядова рада "Укрзалізниці" відсторонила Желько Марчека від керівництва компанією.

Про обвал цін на нафту. Розрахункова ціна на російську нафту Urals стала негативною - витрати на доставку до портів, податки та інші витрати перевищили вартість продажу в портах Європи. Згодом ціна на Urals впала до 10,54 долара за барель.

Про відлигу від уряду. Уряд дозволив бізнесу на карантині продавати автозапчастини та свійську птицю, а також розблокував роботу ломбардів і кредитних спілок.

Про Зеленського і АЗС. Президент Володимир Зеленський планує провести переговори з власниками автозаправних станцій задля зниження цін на пальне.

Реклама:

Про Zoom і Маска. Компанія SpaceX ввела заборону на використання додатку Zoom, призначеного для проведення відеоконференцій.

Ви хочете дізнатися більше?

Коронавірус VS бізнес: половина підприємців протримається на карантині не більше місяця

Спілка українських підприємців провела опитування вітчизняного бізнесу, щоб з’ясувати, як вони оцінюють вплив пандемії на власні компанії та українську економіку. Результати опитування.

Чи готова Україна до кризового марафону: НБУ про курс гривні, інфляцію, стан банків та "заробітчан"

Топ-менеджмент НБУ розповів, наскільки Україна готова до кризи, як сильно впаде ВВП та зросте інфляція, як будуть впроваджувати "кредитні канікули", і чому не варто переживати за надходження від українців, які працювали за кордоном.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!