"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 10 квітня: нафтові домовленості, падіння експорту, зарплати держслужбовців

П'ятниця, 10 квітня 2020, 21:00
 

Про домовленності в ОПЕК+. Більшість країн ОПЕК та Росія досягли принципових домовленостей про умови скорочення видобутку нафти, у травні-червні 2020 року видобуток скоротять на 10 млн барелів на добу.

Про падіння експорту. У 1 кварталі 2020 року обсяги експорту з України скоротились на 0,1% у порівнянні з першим кварталом минулого року (порівняно з 4 кварталом 2019-го - падіння 5,5%), імпорт скоротився на 3,3%.

Про зарплати держслужбовців. Підготовлені урядом зміни до держбюджету передбачають скорочення зарплат усіх державних службовців.

Про фонд боротьби з коронавірусом.Фонд боротьби з COVID-19 становитиме 66 мільярдів гривень, ці кошти підуть на виплати лікарям, закупівлю медичного обладнання та на виплати громадянам, які втратили роботу через карантин.

Реклама:

Про рахунки "Нафтогазу". НАК "Нафтогаз України" має на своїх рахунках понад 3 мільярда доларів, та рекордні за 30 років обсяги запасів газу.

Ви хочете дізнатися більше?

Вперед у 90-ті: НБУ закликають друкувати гроші, чому це небезпечно

Рада НБУ закликає правління Нацбанку надрукувати гроші, а потім позичити їх державі та роздати через банки. До чого це може призвести?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!