Новини 13 лютого: МВФ, ціна газу, Коломойський

Четвер, 13 лютого 2020, 21:00
 

Про МВФ. Міжнародний валютний фонд відзначає активний діалог з Україною за новою програмою фінансування на 5,5 мільярда доларів, але не може назвати можливі терміни її затвердження.

Про ціну газу. Ціна газу на українському ринку впала до позначки 186 доларів за 1 тис кубометрів починаючи з 3-го кварталу 2019-го року, що є мінімумом для останніх 10-ти років.

Про Коломойського. Олігархи Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов - серед кінцевих бенефіціарних власників ТОВ "Таргет-М" і ТОВ "Рокіт-М", зареєстрованих 29 січня 2020 року, основний вид діяльності фірм - виробництво зброї та боєприпасів.

Про банки. Прибуток банківського сектору у 2019 році за попередніми даними становить 60 мільярдів гривень, це майже втричі більше ніж у 2018-му році. Найбільше заробив Приватбанк - 32 мільярда гривень.

Реклама:

Про видобуток газу. Уряд буде працювати над збільшенням видобутку газу, для цього вже спростили дозвільні процедури, впровадили е-аукціони та розробили законодавчі зміни.

Ви хочете дізнатися більше?

За національною ознакою: чому Samsung блокує телевізори українців і що робити в таких випадках

На початку лютого 2020 року компанія Samsung частково заблокувала роботу телевізорів власного виробництва, які придбали українці. ЕП дізналася, чому Samsung пішла на такий крок, що робити споживачам і чи може їх захистити держава.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!