Новини 16 грудня: Генплан Києва, Укрбуд та закон для Коломойського

Понеділок, 16 грудня 2019, 21:00
 

Про новий Генплан столиці.Мер Києва Віталій Кличко презентував новий Генплан Києва, який покликаний вирішити проблеми хаотичної забудови, забезпечення соціальної та транспортної інфраструктури

Про земельну реформу. У законопроєкті другого читання про земельну реформу буде зменшено концентрацію земель в одних руках, введено податок на перепродаж землі та буде заборонено купляти землю іноземцям до рішення референдума.

Про Укрбуд. Холдингова компанія "Київміськбуд" використає нерозподілений прибуток за останні 10 років і залучить кредити в державних банках для добудови понад 20 житлових комплексів компанії "Укрбуд девелопмент".

Про Коломойського. У випадку набуття чинності закону щодо функціонування банківської системи, який Кабмін напередодні зареєстрував в Раді, та відсутності рішень по-суті в інших справах "Приватбанку", Ігор Коломойський не зможе повернути банк.

Реклама:

Про Укрзалізницю. Три досягнення глави правління Укрзалізниці Євгена Кравцова на посаді це: фінансова стабілізація держкомпанії, антикорупція в частині вагонного парку і залучення капітальних інвестицій.

Ви хочете дізнатися більше?

Максим Поляков, Firefly: Космічний бізнес — це бізнес політичний і йому потрібна державна підтримка

Чи потрібні Україні свій космодром та угруповання супутників, і чим повинне зайнятися Державне космічне агентство? Розповідає власник космічного стартапу Firefly Максим Поляков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!