Новини 21 листопада: ціна на газ, “Мотор Січ”, прожитковий мінімум

Четвер, 21 листопада 2019, 21:00
 

Про ціну на газ. Кабмін планує затвердити страхову ціну на газ для населення у розмірі близько 7 тисяч гривень за тисячу кубометрів (з ПДВ та без урахування транспортування) з 1 січня 2020 року.

Про "Мотор Січ". Антимонопольний комітет відклав винесення рішення про розгляд заявки китайської Skyrizon і Укроборонпрому про покупку контрольного пакету акцій запорізького заводу "Мотор Січ".

Про прожитковий мінімум. Окружний адмінсуд Києва визнав протиправними дії Кабміну щодо встановлення прожиткового мінімуму на 2019 рік без науково-громадської експертизи сформованого споживчого кошика.

Про завод Коломойського і Приватбанк. Нікопольський завод феросплавів Ігоря Коломойського на аукціоні купив право на річну експлуатацію парковки біля головного офісу Приватбанку у Дніпрі.

Реклама:

Про електронні довіреності. В уряді хочуть запровадити електронні довіреності у додаток до паперових та подати відповідний закон до парламенту у найближчі тижні.

Ви хочете дізнатися більше?

Співвласник "Планета Кіно" Дмитро Деркач: як заробляти на IMAX і використовувати кожен метр

Як IMAX зайшла в Україну, на чому заробляє мережа, скільки коштує побудувати "лазерний" кінотеатр, як заробляти на кожному квадратному метрі і вивести попкорн в рітейл. (рос.)

Геній, обманщик або наївний мрійник: що таке індустрія deep tech і як вона влаштована

Ідеальним бачиться продукт, який дасть людям довголіття, дозволить передавати свідомість у хмару і підвищить рівень щастя. Чи реально це? (рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!