Новини 29 жовтня: IPO Укрзалізниці, Зеленський і Приватбанк

Вівторок, 29 жовтня 2019, 21:00
 

Про IPO Укрзалізниці. УЗ, Мінінфраструктури та ЄБРР підписали меморандум про підготовку компанії до первинного публічного розміщення акцій.

Про Приватбанк. Президент Володимир Зеленський заявив, що влада не збирається повертати проблемні банки, у тому числі Приватбанк, їхнім колишнім власникам.

Про ЄБРР. У Європейському банку реконострукції та розвитку заявили, що очікують на активізацію розслідування справ про виведення з Приватбанку близько 5,5 мільярдів доларів ексвласниками.

Про газовий транзит. Російська сторона заявила, що досягнення домовленостей з Україною з питань транзиту і поставок газу можливе лише за відсутності будь-яких судових претензій.

Реклама:

Про Зеленського. Президент Володимир Зеленський переконаний, що в країні у найближчому майбутньому відбудеться економічний прорив, про що свідчать економічні показники.

Ви хочете дізнатися більше?

Ілля Кенігштейн, кейс Creative States: Як робити fuckin' бізнес з людським обличчям.

У спільному проекті ЕП та Creative States — розповідь про те, як технології змінюють економіку. Проект відкриває інтерв'ю СЕО і засновника мережі бізнес-просторів Creative States Іллі Кенігштейна.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: