"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 18 червня: відновлення сполучення з Донбасом, Чорнобиль, проблеми у Boeing

Вівторок, 18 червня 2019, 21:00
 

Про відновлення сполучення з Донбасом. Стратегія "Укрзалізниці" до 2023 року враховує можливість відновлення припиненого в березні 2017 року залізничного сполучення з Донецькою і Луганською областями.

Про Чорнобиль. Управління туризму та промоцій КМДА розраховує побачити 100 тисяч відвідувачів Чорнобиля до кінця 2019 року порівняно з 70-ма тисячами у 2018 році.

Про корупцію на залізниці. В останні декілька років постачання олив та мастильних матеріалів "Укрзалізниці" та Міністерству оборони майже повністю монополізували кілька компаній, які пов'язують з оточенням народних депутатів Олександра Грановського та Олександра Пономарьова.

Про проблеми у Boeing. У перший день авіасалону Ле Бурже у Франції Boeing не отримав жодного нового замовлення ні на один зі своїх літаків, в той час як Airbus записав замовлення і опції для 123 літаків.

Реклама:

Про зарплати шахтарів. Питання погашення боргів із заробітної платні працівникам держпідприємства "Львіввугілля" фактично вирішене - до 19 червня шахтарі мають отримати зароблені за лютий-квітень гроші.

Вы хотите знать больше?

 

Love me тендер: як скандальні фірми захопили паливні підряди "Укрзалізниці" та Міноборони

Дві бізнес-групи виграють більшість тендерів "Укрзалізниці" та Міноборони на постачання мастильних матеріалів. За історією успіху стоїть стандартний набір українського бізнесмена: обмеження конкуренції, народні депутати та завищені ціни.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!