Новини дня: дефіцит шкіл і садочків, олігархи та кінець епохи червоних доріжок

Вівторок, 5 березня 2019, 21:00
 

Про ціни на газ. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що Україна втратить підтримку партнерів і кошти, якщо знизить ціни на газ.

Про дефіцит шкіл і садочків. Щоб покрити існуючий дефіцит навчальних місць у школах і дитячих садах, Києву потрібно почати будувати одночасно не менше 57 шкіл і 70 дитячих садків.

Про перевірку облгазів Фірташа. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оголосила про початок перевірки облгазів на предмет донарахувань у платіжки.

Про найбагатших українців. В оновленому рейтингу найбагатших людей світу за версією журналу Forbes Рінат Ахметов посів 272-е місце.

Реклама:

Про кінець епохи червоних доріжок. У 2019 році Україна отримає 40 нових вагонів із сучасним шумоізоляційним покриттям для підлоги замість звичних червоних доріжок і лінолеуму.

Ви хочете знати більше?

За крок до катастрофи. Чому школи і дитячі садки Києва переповнені і що далі

Скільки дитсадків і шкіл потрібно Києву і чому їх не вистачає? Скільки буде коштувати їх будівництво і хто повинен цим займатися? Чому переповнені класи і групи погано впливають на дітей, і хто за це відповість?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!