Новини дня: про розмитнення "євроблях", ремонт доріг та запуск ОПЗ

Четвер, 21 лютого 2019, 21:00
 

Про розмитнення "євроблях". Власники автомобілів на єврономерах, які не оформлять українську реєстрацію до 24 травня 2019 року, повинні будуть або вивезти їх з України, або продати на запчастини.

Про ремонт доріг. Державне агентство автомобільних доріг почало обстеження автомобільних доріг, основні будівельні роботи за якими були виконані в попередні роки.

Про найдорожчі "євробляхи". У Державній фіскальній службі склали Топ-5 найдорожчих "євроблях", власники яких скористалися пільговим режимом розмитнення.

Про вугілля з ОРДЛО. У 2018 році Білорусь експортувала до України кам'яного вугілля на 50,36 мільйона доларів, що у 798 разів більше, ніж у 2017 році.

Реклама:

Про "стіну Яценюка". Державна прикордонна служба відмовляється оприлюднювати контракти зі зведення фортифікаційних споруд в рамках проекту "стіна Яценюка" протягом 2015-2018 років, посилаючись на державну таємницю.

Про передачу ОПЗ "Нафтогазу". Влада розглядає декілька механізмів для запуску безперебійної роботи ПАТ "Одеський припортовий завод".

Ви хочете знати більше?

Кінець пільгового періоду розмитнення "євроблях". Що далі

Перехідний період розмитнення авто з іноземною реєстрацією досяг свого екватора. ЕП підбиває проміжні підсумки та розповідає, що буде далі.

Вийти з тіні: чи є життя без Пенсійного фонду

Контрольні органи стверджують, що детінізація зарплат відбулася завдяки їх перевіркам та штрафам. Насправді адміністративний тиск лише погіршує становище бізнесу. Без цих органів нічого поганого не станеться.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!