Новини дня: про виклик для всієї країни, чотириденний робочий тиждень та угоди з ЄС

Понеділок, 17 грудня 2018, 21:00
 

Про що всі говорять сьогодні?

Про виклик для уряду і всієї країни. На погашення і обслуговування зовнішнього і внутрішнього боргів у бюджеті України на 2019 рік передбачено 417 мільярдів гривень - це майже третина бюджету.

Про чотириденний робочий тиждень. Компанії по всьому світу, які скоротили робочий тиждень, виявили, що це призводить до підвищення продуктивності персоналу і зниження професійного вигорання.

Про угоди з ЄС. У ході Ради асоціації Україна-ЄС, яка розпочалася 17 грудня в Брюсселі, сторони підписали чотири важливі фінансові угоди.

Реклама:

Про полегшення життя автолюбителів. В Україні спростили реєстрацію транспортних засобів.

Про час розплати. Фонд гарантування вкладів повідомляє, що колишнього власника банку "Стандарт" оголошено в розшук та отримано дозвіл суду на його затримання.

Про прибутковість банківського сектора. Національний банк прогнозує за підсумками 2018 року рекордний показник прибутку банківської системи України за термін понад 10 років.

Ви хочете знати більше?

Відеоігри проти кіно: п'ять найуспішніших розважальних продуктів року

Відеоігри вражають реалістичною графікою та химерними сюжетами, що не поступаються оскароносним картинам. На тлі успіху індустрії відеоігор ЕП вирішила порівняти дохід найбільш касових ігор та кінофільмів.

Як працює сміттєпереробний завод. Польський досвід для України

Через два роки у Львові повинен запрацювати перший в країні завод з переробки відходів, побудований за європейським зразком. ЕП показує, як працює такий комплекс у польському місті Жари.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!