OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 24 вересня 2018, 21:00

Про фермерську Україну, американські локомотиви та громадський транспорт.

 

Про "фермерську Україну". Народні депутати проголосували за внесення змін до Конституції шляхом доповнення її новою частиною: "Основою аграрного устрою України є фермерське господарство".

Про критику НКРЕ. Президент "Енергоатому" розкритикував новий склад Національної комісії з регулювання енергетики та комунальних послуг та назвав формулу "Роттердам+" корупційною.

Про держборг. Вийшли свіжі дані по держборгу. Хороша новина: він скорочується в доларовому еквіваленті. Погана новина: він збільшується в гривневому еквіваленті.

Реклама:

Про Суркісів. Державний "Приватбанк" врегулював суперечку з сім’єю Суркісів щодо відшкодування капіталізованих внесків і заплатив їм 1 мільярд гривень.

Про американські локомотиви. Детективи НАБУ отримали доступ до документів "Укрексімбанку" щодо постачання локомотивів General Electric і передачі їх у фінансовий лізинг компанії "Укрзалізниця".

Про громадський транспорт. До кінця 2018 року в Києві планується оголосити тендери з оновлення пасажирського транспорту. Придбають 17 трамваїв та понад 100 автобусів.

Ви хочете знати більше?

 

"Піч-холодильник" в сумці. Як український стартап планує звільнити офіси від мікрохвильовок

Український стартап Neoven створив портативну індукційну піч, яка поміщається в сумці. Що це за продукт і як він може змінити життя офісу?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!