OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 8 серпня 2018, 20:00

Про плату за сміття, 3G в селах та власника "інтернету".

 

Про плату за сміття. У серпні кияни отримають платіжки, де послуга на вивезення побутових відходів відображається окремо, а не в складі послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

Про вимоги МВФ. Президент Петро Порошенко обговорив з держсекретарем США Майком Помпео питання протистояння Росії та виконання Україною зобов'язань за програмою Міжнародного валютного фонду.

Про 3G в селах. Київстар, Vodafone Ukraine, Інтертелеком і lifecell готові фінансувати науково-технічну роботу для використання діапазонів 800 МГц і 900 МГц під 4G і 3G відповідно.

Реклама:

Про залучення коштів. Міністерство фінансів за результатами планового аукціону розмістило гривневі та валютні облігації внутрішньої державної позики на загальну суму понад 10 мільярдів гривень.

Про електромобілі. За сім місяців український парк електромобілів поповнили 2490 авто.

Про зростання тарифів. НКРЕ розмістила проекти постанов про збільшення тарифів НАЕК "Енергоатом", ПрАТ "Укргідроенерго", ТЕЦ і НЕК "Укренерго" для підняття зарплат співробітникам цих підприємств.

Про власника "інтернету". Став відомий власник найбільшого пакету акцій найбільшого в Україні володаря оптоволоконної інфраструктури - компанії "Атраком".

Про перенесення мобільних номерів. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, прийняла рішення про дати впровадження перенесення телефонних номерів в Україні.

О плате за мусор. В августе киевляне получат платежки, где услуга на вывоз бытовых отходов отображается отдельно, а не в составе услуги по содержанию домов и придомовых территорий.

Ви хочете знати більше?

Україна, Європа та "Північний потік-2": десять аргументів проти проекту Кремля

У випадку запуску "Північного потоку-2" негативних наслідків для ЄС буде набагато більше, ніж переваг. Чи потрібен у такому разі Європі цей проект, і якими будуть наслідки для України?

Заплатить не Фірташ. Як можуть зрости тарифи на газ через транспортну складову

Поки іде дискусія про ріст цін на газ, автори проаналізували можливе зростання тарифів на його транспортування. Як це вплине на споживачів?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!