OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 27 липня 2018, 20:10

Про українську "Мрію", зважування вантажівок та штраф Коболєва.

Про українську "Мрію". "Авіалінії Антонова" в рамках енергетичного проекту доставили великогабаритні генератори з Чилі до Болівії за 12 послідовних рейсів.

Про Укргазбанк. Міжнародна фінансова корпорація може увійти в капітал Укргазбанку до кінця року.

Реклама:

Про зважування вантажівок. Державне агентство автомобільних доріг оголосило тендер на проектування, постачання і монтаж шести майданчиків зважування у русі на дорогах навколо Києва.

Про євробляхи. Польща чи Литва? Найбільшу кількість "євроблях" – більше 110 тисяч – в Україну завезли з Польщі.

Про штраф Коболєва. Суд визнав незаконним і скасував рішення ДФС оштрафувати голову правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва на 7 мільярдів гривень.

Про єдине вікно на митниці. Порошенко ветував закон про "єдине вікно" на митниці. Президент вніс свої пропозиції, після внесення яких буде готовий підписати закон.

Про автогаз. Тіньовий ринок дизельного пального в Україні становить близько 20%, а тіньовий ринок скрапленого газу досяг позначки 30-50% в залежності від регіону.

Ви хочете знати більше?

 

Монополіст Google: чи можна сховатися?

Google звинуватили в домінуванні на ринку та порушенні антимонопольного законодавства і оштрафували на 5 мільярдів доларів. Якими будуть наслідки для користувачів компанії, і чи є альтернатива, пояснює ЕП.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!