"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Українська "Мрія" завершила рекордний за кількістю рейсів проект

П'ятниця, 27 липня 2018, 09:44
 

"Авіалінії Антонова" в рамках енергетичного проекту доставили великогабаритні генератори з Чилі до Болівії за 12 послідовних рейсів.

Про це повідомляє прес-служба "Антонова".

"Ан-225 "Мрія" авіакомпанії "Авіалінії Антонова" успішно виконав 12-й рейс з доставки вантажів, що завершує найбільший за кількістю послідовних рейсів проект в історії експлуатації цього літака на комерційному ринку", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, в рамках цієї логістичної операції з Чилі до Болівії було перевезено 12 генераторів для теплоелектростанції на замовлення Hansa Meyer Global Transport GmbH & Co.

Реклама:
 

В кожному рейсі "Мрія" доставляла вантаж вагою до 160 т.

"Враховуючи особливості конструкції вантажів, фахівці "Антонова" розробили спеціальні рекомендації льотному екіпажу Ан-225 щодо обмеження максимально припустимих перевантажень під час зльоту, польоту та посадки літака, було проведено спеціальний тренінг екіпажу", - заявили в компанії.

"Зважаючи на те, що в аеропорту Чіморе, Болівія, куди доправлялись вантажі, відсутнє обладнання для виконання рейсів у нічний час, всю операцію було сплановано таким чином, щоб літак приземлитися на світанку та вилетіти перед заходом сонця", - повідомляє прес-служба.

"Забезпечення такого жорсткого графіку вимагало максимальної підготовки та координації роботи всіх учасників процесу обслуговування та розвантаження Ан-225", - йдеться у повідомленні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: