OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 13 червня 2018, 21:00

Про Антикорупційний суд, зміцнення гривні та мільярд євро допомоги.

 

Про Антикорупційний суд. Апеляції щодо справ НАБУ, які зараз уже розглядаються в судах, відбуватимуться в судах загальної юрисдикції, а не новоствореному Антикорупційному суді.

Про "маски-шоу". В деяких регіонах закон про захист бізнесу під час перевірок, який також називають "маски-шоу стоп", діє лише в межах 20-30% судових рішень.

Про "рай для підприємців". Кабінет міністрів спростив обслуговування і ремонт реєстраторів розрахункових операцій та почав експеримент з використання різних пристроїв в якості касових апаратів.

Реклама:

Про мільярд євро допомоги. Європейський парламент проголосував за надання Україні 1 мільярд євро макрофінансової допомоги.

Про Раду з питань торгівлі. 13 червня за пропозицією Мінекономрозвитку Кабінет Міністрів створив Раду з питань торгівлі та сталого розвитку.

Про норми споживання газу. Суд визнав незаконною і недійсною постанову Кабінету міністрів, якою були знижені норми споживання газу для громадян, у яких не встановлено лічильники.

Про зміцнення гривні. Гривня очолила список валют, які найбільше зміцнилися до долара за підсумками першого півріччя 2018 року.

Ви хочете знати більше?

Піти від мобільного оператора та зберегти номер: Україна за півроку до свободи

З лютого 2019 року українці зможуть зберегти свій номер телефону після зміни мобільного оператора. Від кого залежить запуск послуги і як вона буде працювати?

Курячий барон за гратами: за що ж взяли "екс-регіонала" Сігала

Бізнесмен з першої сотні багатіїв, колишній "регіонал" Євген Сігал та його дружина опинилися в тюрмі через екологічний скандал на Київщині. ЕП пояснює, як це сталося, і що чекає на одного з найбільших виробників курятини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: