OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 1 червня 2018, 21:00
 

Про МВФ. МВФ попередив Гройсмана про можливий зрив траншу. Вони незадоволені останніми рішеннями уряду України щодо повноважень Мінфіну та підпорядкування ДФС.

Про "євробляхи". Южаніна і Ко запропонувала нові ставки для розмитнення автомобілів. Вони розраховані таким чином, щоб захищати країну від екологічної шкоди, якої завдають старі автомобілі.

Про "Укрспирт". На всі банківські рахунки ДП "Укрспирт" накладено арешт. Це може призвести до банкрутства підприємства.

Про касові апарати. Мінфін пропонує спростити використання касових апаратів.

Реклама:

Про "Нафтогаз" і "Газпром". НАК "Нафтогаз України" направив свої пропозиції російському "Газпрому" щодо умов транзиту російського газу в 2020-2028 роках. Хочуть підвищити ціну транзиту.

Про квитки. Залізничні квитки на потяги "Укрзалізниці" подорожчали з 1 червня на 6% у зв'язку з настанням літнього сезону.

Хочете дізнатись більше?

Динамо — НБУ 3:0. Що Нацбанк і Приватбанк програли Суркісам в суді
Національний банк і державний Приватбанк остаточно програли судову суперечку футбольному клубу "Динамо", яким володіють брати Суркіси. Це лише початок.

Як "Росава" на сонці: чи поверне Жеваго державі півтора мільярда
Податківці намагаються стягнути з компанії Костянтина Жеваго 1,3 млрд грн пені за неповернення валютної виручки, компанія хоче цього уникнути. Серед інструментів — суди, сумнівна реструктуризація та кримінальне провадження.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!